Mijn werkpad

Werkervaring

Door de jaren heen heb ik gewerkt als wetenschapper, ergotherapeut, bedrijfskundige en (team)coach. Al deze paden hebben vaardigheden opgeleverd die ik nog dagelijks gebruik.

Als wetenschapper ontdekte ik het belang van logisch redeneren en het analytisch denken. Iets wat ik nog altijd gebruik als ik het even niet meer weet. De feiten op een rij zetten en scheiden van de beleving kan dan soms heel behulpzaam zijn.

Als ergotherapeut zoomde ik in op het dagelijks reilen en zeilen van mensen. We gingen samen op zoek naar wat belangrijk was om juist voor deze zaken een oplossing te zoeken.

Als kwaliteitsadviseur/bedrijfskundige leerde ik dat vooral het gedrag van mensen bepalend is voor het continu verbeteren binnen hun werk en persoonlijke groei – en dat regels en structuren hierin ondersteunend dienen te zijn. (Te) vaak is nog de situatie dat de regels en structuren worden opgelegd en medewerkers hierdoor hun vrijheid en kracht verliezen.

Als (team)coach en opsteller leer ik vooral om voorbij het oordeel te gaan. Om met compassie te kijken naar mijzelf en de ander.

Opleiding

Kennis en kunde heb ik via verschillende opleidingen opgedaan. Ik heb een algemene coachopleiding gevolgd bij de School voor Coaching in Utrecht en heb mij als teamcoach en -trainer gespecialiseerd in het systemisch perspectief middels de opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer bij Blankestijn & Partners. Verder heb ik zowel de opleiding Familieopstellingen als Organisatieopstellingen bij het Bert Hellinger Instituut gevolgd en ben ik NLP (Neurolinguïstisch Programmeren) geschoold.

Daarnaast volg ik regelmatig workshops en scholingen om mijzelf te blijven ontwikkelen.

Registratie

Als coach ben ik lid van de Landelijke Vereniging van Supervisoren en Coaches (LVSC). Daarnaast sta ik als trainer/docent ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Hierdoor is het mogelijk om mijn trainingen en workshops t.b.v. het Beroepsonderwijs vrij van BTW aan te bieden.

werkpad4
samen
CRKBO_Docent
Logo beroepsregister
CRKBO_Docent
Logo beroepsregister