Wie ben ik?

Annemarie Janssen

VERDWAALCOACH

Ik ben Annemarie Janssen en geboren in Zwijndrecht. Inmiddels woon ik al heel veel jaren in het noorden van het land, waar ik vooral geniet van de natuur en alle ruimte om mij heen. Het geeft mij de mogelijkheid om mij te verbinden met de weidse uitzichten en helpt om naar mijzelf te kijken vanuit een breder perspectief.

Als kind vond ik het al heerlijk om te luisteren naar de verhalen van anderen. Later was ik vooral gefascineerd door de keuzes die mensen maakten en welke overwegingen daarbij kwamen kijken. Wat is nu werkelijk belangrijk? Een vraag die ik mijzelf nog heel vaak stel, en waar ik graag met mensen over in gesprek ga.

Als Verdwaalcoach ben ik helemaal in mijn element. Ik luister graag en zet al mijn creativiteit in om tot de kern van de vraag te komen. Ik vind het altijd weer bijzonder wat er gebeurt als je uitzoomt op de situatie en vanuit dit bredere perspectief kijkt naar wat er zichtbaar wordt. En wat je hoofd je vertelt en wat je lichaam zegt. Ik daag je graag uit om daadwerkelijk te zijn wie je bent en te kiezen voor jouw vrijheid en wat jij belangrijk vindt.

Boeken zijn voor mij altijd een belangrijke inspiratiebron. Als kind, en ook nu, kan ik mij eindeloos verliezen in alle kennis en wijsheid die daarin te vinden is.

Graag deel ik mijn lijflied als Verdwaalcoach en een paar van mijn favoriete boeken:

_MG_1241
boeken aangepast3
Hallomeneergodmetanna

Hallo Meneer God… met Anna geschreven door Fynn.

Een waargebeurd verhaal over het 6-jarig meisje Anna, dat samen met de 19-jarige Fynn de wereld om haar heen op haar eigen wijze onderzoekt en ontdekt – onbevangen en met een geniaal ontdekkingsvermogen. Het is vooral het zelf onderzoeken, zelf verdwalen en ervaren, het stellen van je eigen vragen om je eigen antwoorden en pad te vinden dat ik zo mooi vind in dit boek.

 

systemischwijzer

Systemisch wijzer geschreven door Siets Bakker en Leanne Steeghs

Het bijzondere van het systemisch werken zit voor mij in kijken naar mensen in de context van hun systeem. Door uit te zoomen worden patronen zichtbaar, ontstaan verrassende invalshoeken om naar een situatie te kijken en kunnen nieuwe wegen gevonden worden.